Bodrum Yangin / Ded0beurrbpgxm : Yangına çok sayıda itfaiye ekibi.

Bodrum Yangin / Ded0beurrbpgxm : Yangına çok sayıda itfaiye ekibi.. Muğla 'nın bodrum ilçesinde öğle saatlerinde makilik ve otluk alanda başlayan yangın rüzgarın da etkisiyle hızla büyüdü. Jul 05, 2018 · bodrum'da otluk alanda çıkan yangın kısa sürede yayılınca 15 dönümlük arazi kül oldu. Jun 22, 2021 · diyarbakır'da bir apartmanın bodrum katında çıkan yangın paniğe neden oldu. Olay, dün gece saatlerinde diyarbakır'ın yenişehir ilçesi ofis semtinde bulunan bir apartmanda meydana. Jun 11, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde demirli vaziyette bulunan i̇ngiliz bayraklı bir teknenin motor dairesinde çıkan yangın söndürülürken, dumandan etkilenen üç kişi hastaneye kaldırıldı.

Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangında vatandaşlar gözyaşlarına boğuldu. Yangına itfaiye ekiplerinin yanı sıra teknik. Dumanlar tüm binayı sarınca, üst katta yaşayanlar itfaiye merdiveni kurtarıldı. Jun 22, 2021 · di̇yarbakir bodrum katta çikan yangin, korkuya neden oldu. Jun 11, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde demirli vaziyette bulunan i̇ngiliz bayraklı bir teknenin motor dairesinde çıkan yangın söndürülürken, dumandan etkilenen üç kişi hastaneye kaldırıldı.

Ohpxhnzww9zvum
Ohpxhnzww9zvum from foto.sondakika.com
Rüzgarın da etkisi ile büyüyen yangın tüm bodrum'dan görüldü. Edinilen bilgiye göre, bodrum türkbükü'nde demirli vaziyette bulunan i̇ngiliz bayraklı teknenin makine dairesinde yangın çıktı. Jun 22, 2021 · di̇yarbakir bodrum katta çikan yangin, korkuya neden oldu. Yangına itfaiye ekiplerinin yanı sıra teknik. Jun 15, 2021 · öğlen saatlerinde bodrum göktepe mevkiinde otluk ve makilik alanda yangın çıktı. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi. Jun 22, 2021 · diyarbakır'da bir apartmanın bodrum katında çıkan yangın paniğe neden oldu. Jun 30, 2021 · edinilen bilgiye göre, milas bodrum havalimanı dış hatlar bölümü heliport sahasında kablolardan kaynaklı yangın meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, bodrum türkbükü'nde demirli vaziyette bulunan i̇ngiliz bayraklı teknenin makine dairesinde yangın çıktı.

Yangına itfaiye ekiplerinin yanı sıra teknik. Olay, dün gece saatlerinde diyarbakır'ın yenişehir ilçesi ofis semtinde bulunan bir apartmanda meydana. 22.06.2021 12:28 di̇yarbakir'da 8 katlı apartmanın bodrum katında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi. Rüzgarın da etkisi ile büyüyen yangın tüm bodrum'dan görüldü. Jul 05, 2018 · bodrum'da otluk alanda çıkan yangın kısa sürede yayılınca 15 dönümlük arazi kül oldu. Jun 11, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde demirli vaziyette bulunan i̇ngiliz bayraklı bir teknenin motor dairesinde çıkan yangın söndürülürken, dumandan etkilenen üç kişi hastaneye kaldırıldı. Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangında vatandaşlar gözyaşlarına boğuldu. Elektrik kablolarından kaynaklı olduğu iddia edilen yangında binanın büyük bir bölümü duman altında. May 29, 2021 · sultangazi'de 6 katlı binanın bodrum katında bilinemeyen bir nedenle yangın çıktı. Muğla 'nın bodrum ilçesinde öğle saatlerinde makilik ve otluk alanda başlayan yangın rüzgarın da etkisiyle hızla büyüdü. Dumanlar tüm binayı sarınca, üst katta yaşayanlar itfaiye merdiveni kurtarıldı. Jun 15, 2021 · öğlen saatlerinde bodrum göktepe mevkiinde otluk ve makilik alanda yangın çıktı.

Yangına çok sayıda itfaiye ekibi. Jun 22, 2021 · diyarbakır'da bir apartmanın bodrum katında çıkan yangın paniğe neden oldu. Olay, dün gece saatlerinde diyarbakır'ın yenişehir ilçesi ofis semtinde bulunan bir apartmanda meydana. Rüzgarın da etkisi ile büyüyen yangın tüm bodrum'dan görüldü. Yangına itfaiye ekiplerinin yanı sıra teknik.

Jbbea0f5h1w Um
Jbbea0f5h1w Um from cdn.shortpixel.ai
Edinilen bilgiye göre, bodrum türkbükü'nde demirli vaziyette bulunan i̇ngiliz bayraklı teknenin makine dairesinde yangın çıktı. May 29, 2021 · sultangazi'de 6 katlı binanın bodrum katında bilinemeyen bir nedenle yangın çıktı. Muğla 'nın bodrum ilçesinde öğle saatlerinde makilik ve otluk alanda başlayan yangın rüzgarın da etkisiyle hızla büyüdü. Jun 15, 2021 · öğlen saatlerinde bodrum göktepe mevkiinde otluk ve makilik alanda yangın çıktı. 22.06.2021 12:28 di̇yarbakir'da 8 katlı apartmanın bodrum katında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin. Jul 05, 2018 · bodrum'da otluk alanda çıkan yangın kısa sürede yayılınca 15 dönümlük arazi kül oldu. Jun 11, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde demirli vaziyette bulunan i̇ngiliz bayraklı bir teknenin motor dairesinde çıkan yangın söndürülürken, dumandan etkilenen üç kişi hastaneye kaldırıldı. Rüzgarın da etkisi ile büyüyen yangın tüm bodrum'dan görüldü.

Yangına itfaiye ekiplerinin yanı sıra teknik.

Elektrik kablolarından kaynaklı olduğu iddia edilen yangında binanın büyük bir bölümü duman altında. Jun 22, 2021 · diyarbakır'da bir apartmanın bodrum katında çıkan yangın paniğe neden oldu. May 29, 2021 · sultangazi'de 6 katlı binanın bodrum katında bilinemeyen bir nedenle yangın çıktı. Jul 05, 2018 · bodrum'da otluk alanda çıkan yangın kısa sürede yayılınca 15 dönümlük arazi kül oldu. Rüzgarın da etkisi ile büyüyen yangın tüm bodrum'dan görüldü. Jun 22, 2021 · di̇yarbakir bodrum katta çikan yangin, korkuya neden oldu. Jun 30, 2021 · edinilen bilgiye göre, milas bodrum havalimanı dış hatlar bölümü heliport sahasında kablolardan kaynaklı yangın meydana geldi. Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangında vatandaşlar gözyaşlarına boğuldu. Jun 15, 2021 · öğlen saatlerinde bodrum göktepe mevkiinde otluk ve makilik alanda yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, bodrum türkbükü'nde demirli vaziyette bulunan i̇ngiliz bayraklı teknenin makine dairesinde yangın çıktı. Dumanlar tüm binayı sarınca, üst katta yaşayanlar itfaiye merdiveni kurtarıldı. Jun 11, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde demirli vaziyette bulunan i̇ngiliz bayraklı bir teknenin motor dairesinde çıkan yangın söndürülürken, dumandan etkilenen üç kişi hastaneye kaldırıldı. Yangına itfaiye ekiplerinin yanı sıra teknik.

Jul 05, 2018 · bodrum'da otluk alanda çıkan yangın kısa sürede yayılınca 15 dönümlük arazi kül oldu. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi. Muğla 'nın bodrum ilçesinde öğle saatlerinde makilik ve otluk alanda başlayan yangın rüzgarın da etkisiyle hızla büyüdü. Olay, dün gece saatlerinde diyarbakır'ın yenişehir ilçesi ofis semtinde bulunan bir apartmanda meydana. Jun 15, 2021 · öğlen saatlerinde bodrum göktepe mevkiinde otluk ve makilik alanda yangın çıktı.

Bodrum Gumusluk Te Otluk Ve Sazlik Alanda Yangin 2 5 Saat Sonra Kontrol Altina Alindi
Bodrum Gumusluk Te Otluk Ve Sazlik Alanda Yangin 2 5 Saat Sonra Kontrol Altina Alindi from media-cdn.t24.com.tr
Jun 11, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde demirli vaziyette bulunan i̇ngiliz bayraklı bir teknenin motor dairesinde çıkan yangın söndürülürken, dumandan etkilenen üç kişi hastaneye kaldırıldı. Jun 30, 2021 · edinilen bilgiye göre, milas bodrum havalimanı dış hatlar bölümü heliport sahasında kablolardan kaynaklı yangın meydana geldi. Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangında vatandaşlar gözyaşlarına boğuldu. Olay, dün gece saatlerinde diyarbakır'ın yenişehir ilçesi ofis semtinde bulunan bir apartmanda meydana. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi. Jun 15, 2021 · öğlen saatlerinde bodrum göktepe mevkiinde otluk ve makilik alanda yangın çıktı. Rüzgarın da etkisi ile büyüyen yangın tüm bodrum'dan görüldü. Yangına itfaiye ekiplerinin yanı sıra teknik.

Jun 30, 2021 · edinilen bilgiye göre, milas bodrum havalimanı dış hatlar bölümü heliport sahasında kablolardan kaynaklı yangın meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, bodrum türkbükü'nde demirli vaziyette bulunan i̇ngiliz bayraklı teknenin makine dairesinde yangın çıktı. Olay, dün gece saatlerinde diyarbakır'ın yenişehir ilçesi ofis semtinde bulunan bir apartmanda meydana. Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangında vatandaşlar gözyaşlarına boğuldu. Jun 11, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde demirli vaziyette bulunan i̇ngiliz bayraklı bir teknenin motor dairesinde çıkan yangın söndürülürken, dumandan etkilenen üç kişi hastaneye kaldırıldı. Rüzgarın da etkisi ile büyüyen yangın tüm bodrum'dan görüldü. Jun 22, 2021 · diyarbakır'da bir apartmanın bodrum katında çıkan yangın paniğe neden oldu. May 29, 2021 · sultangazi'de 6 katlı binanın bodrum katında bilinemeyen bir nedenle yangın çıktı. Jun 15, 2021 · öğlen saatlerinde bodrum göktepe mevkiinde otluk ve makilik alanda yangın çıktı. Elektrik kablolarından kaynaklı olduğu iddia edilen yangında binanın büyük bir bölümü duman altında. Yangına itfaiye ekiplerinin yanı sıra teknik. Jun 22, 2021 · di̇yarbakir bodrum katta çikan yangin, korkuya neden oldu. Jul 05, 2018 · bodrum'da otluk alanda çıkan yangın kısa sürede yayılınca 15 dönümlük arazi kül oldu. Muğla 'nın bodrum ilçesinde öğle saatlerinde makilik ve otluk alanda başlayan yangın rüzgarın da etkisiyle hızla büyüdü.